CAMPING LAAKASALON TURVALLISUUSOHJEET

Alueen osoite: LOPPI, Laakasalontie 66, Räyskälän kylä, Camping Laakasalo

AJO ALUEELLA

Alueella olevat ajotiet ovat kaksisuuntaisia.
Alueella on noudatettava tuloportilla sijaitsevan liikennemerkin osoittamaa nopeusrajoitusta. ( 15 km/h)

AVOTULI

Alueella on avotulen käyttö sallittu vain merkityillä nuotio- ja grillipaikoilla.

ENSIAPU

Huoltorakennuksella on ensiapulaukku, josta löytyy tavanomaisia sidontavälineitä, sekä kyypakkaus. Ampulanssin (puh.112) saapuminen kestää noin 20-40 minuuttia.

GRILLAAMINEN

Avotulella toimivien grillien (kaasu, hiilet) käyttö ei ole sallittua sisätiloissa tai seinällisissä etuteltoissa.

NESTEKAASU

Nestekaasukäyttöisten grillien ja vastaavien käyttö on sallittu omalla ”vaunutontilla”.

ONNETTOMUUSILMOITUS

Tulipalo- ja onnettomuustapauksissa tehdään hätäilmoitus puh. 112 sekä lisäksi varoita uhkaavasta vaarasta lähistöllä olevia. Tapauksesta ilmoitetaan lisäksi alueisännälle Hannu Sissi 0400 687 104 tai Janne Pulli 040 7513 790.

SAMMUTUSVÄLINEET

Alueella on merkityissä paikoissa käsisammuttimia.
Ilmoita alueisännälle, jos sammutinta on käytetty tai se puuttuu. Palokunnan saapuminen alueelle on noin 20-40 minuuttia ilmoituksesta.

TURVAVÄLI

Matkailuajoneuvojen keskinäisen turvaetäisyyden tulee olla vähintään 4 metriä mitattuna kokonaisuuden uloimmasta pisteestä.

UIMARANTA

Uima-ranta alue on Kaartjärven ranta-alueella Camping Laakasalon pohjois reunalla. Rantasaunalaiturin päässä on noin 1,5 metriä vettä ja ranta on hiekkapohjainen. Laiturilta hyppääminen on kielletty ja jokainen tai lasten vanhemmat vastaavat itse uimaturvallisuudesta.

VAARASTA VAROITTAMINEN

Uhkaavassa onnettomuustilanteessa leirintäalueella oleskeleville annetaan hälytysmerkki (noin minuutin kestävä katkottainen äänimerkki) auton torvella. Merkin havainneiden tulee varmistaa, että annettu varoitusmerkki on havaittu lähiympäristössä.